Despre noiAlina Daniela Cepan

http://www.magicartsdancetr.ro/wp-content/uploads/2020/05/sefa_mare.png

Despre noiScoala de arte si dans – Magic Arts Dance

Proiect finanțat prin Contract de Subvenție nr. 10/R4/16.07.2019, ID 1057/105176

Administrator – S.C. R4-CONSULTANȚĂ ȘI FORMARE FROFESIONALĂ
Beneficiar de Ajutor de Minimis – ȘCOALA DE ARTE ȘI DANS – MAGIC ARTS DANCE S.R.L.

Ideea de a înființa o școală de arte (dans, pictură, teatru și fotografie) a pornit de la nevoia tot mai acută de socializare identificată la segmente de vârstă ale populației destul de variate, de la necesitatea de a crea un spațiu public cu un puternic caracter social în care clienții, indiferent de statutul lor profesional și de categoria de vârstă din care provin, să facă mișcare într-un mod plăcut, să se distreze, să danseze, să se relaxeze (terapia prin artă: artterapia), să creeze și să interacționeze unii cu ceilalți într-un cadru puternic ambiental creat special pentru ei, magie și profesionalism laolaltă.

Unde ai putea dezvolta mai bine în zona de sud a țării o școală care să ofere cadrul artistic și performant al sensibilității unei culturi care ni l-a dat pe Liviu Vailică și Floarea Calotă, pe Marin Preda și Zaharia Stancu, dacă nu într-unul din orașele teleormănene? Există potențial cultural și artistic care trebuie păstrat, dezvoltat și valorizat la rang de artă.

MAGIC ARTS DANCE va oferi o plajă largă de servicii de cursuri de dans tadițional, sportiv, latino, program de aerobic, ateliere de artă teatrală, cursuri de pictură și fotografie unui public care în această parte de țară are o înclinație artistică puternică și un simț estetic deosebit de dezvoltat. Sunt o iubitoare de dans, desen și fotografie, deopotrivă. Ani de zile m-am ocupat de formația de dansuri moderne și tradiționale în care am lucrat și în cea în care lucrez actual, am dezvoltat și participat permanent la concursuri de pictură și fotografie oferite la nivel național, interjudețean și județean. Am organizat tabără cu ateliere de pictură pentru elevii autiști și cu alte tipuri de deficiențe din județ, care s-a desfășurat la Zimnicea, în Centrul de Agrement Dunărica și care a fost un real succes, ediția I 2018 și urmează ediția a II-a 2019, asociată uneia de fotografie, debut.

EDUCAȚIE
METODOLOGIE
EXPERIENȚA

PUBLICITATE

Contact
Str. Independenței nr. 48
0769 904 419 / 0740 419 716
Luni - Vineri: 10 AM - 20 PM
Noutăți